Laatste nieuws
19 apr 2019Biologische markt groeit

Nieuwsgierig naar het assortiment biologische foodcoating- en foodingredient producten waar Koopmans u…

Lees verder

Co-creatie

In de zeer competitieve foodmarkt is intensieve samenwerking in de keten noodzakelijk om structureel succesvol te kunnen zijn. Daarom ziet Koopmans Foodcoatings samenwerking met business partners als haar belangrijkste missie.

Vanuit de drijfveer ‘samen de beste foodcoatings ontdekken’ staan we dan ook dicht bij onze business partners om kwalitatieve foodcoating oplossingen te creëren waarmee onze partners onderscheidend en succesvol in hun markt kunnen opereren.

Consumenten trends & ontwikkelingen

Met de consument als inspiratiebron voor innovatie beleid reiken we onze klanten de best mogelijke foodcoating oplossingen aan waarmee zij succesvol kunnen zijn. De sterk groeiende behoefte aan pure en eerlijke voeding is voor ons daarbij leidend.

Co-creatie bij nieuwe en bestaande producten

Ons standaard assortiment biedt honderden oplossingen voor meerdere type spelers in de voedingsmiddelenindustrie. Mocht u behoefte hebben aan een andere oplossing, dan denken wij, met onze specialistische kennis, natuurlijk graag met u mee. Dit geldt voor de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook voor eigenschappen van bestaande producten. Denk hierbij aan kleur, krokantheid, procesoptimalisatie of de presentatie van het product aan de consument. In elk stadium staan we u graag te woord.

Omdat Koopmans Foodcoatings haar grondstoffen direct betrekt van de naastgelegen ultra moderne fabriek van Koopmans Meel is er veel kennis in huis van bloemtechnologie. Samen met onze zusterbedrijven van de Koninklijke Koopmans Meelfabrieken halen wij het beste uit de graankorrel. En dat delen wij graag met onze klanten!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoop afdeling.