Laatste nieuws
19 apr 2019Biologische markt groeit

Nieuwsgierig naar het assortiment biologische foodcoating- en foodingredient producten waar Koopmans u…

Lees verder

Vacature Procesoperator A

Procesoperator in 5 ploegendienst

Wil jij als procesoperator meewerken om de mooiste producten te maken op basis van graan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Koopmans
Je komt werken bij Koopmans Koninklijke Meelfabrieken (KKM) een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1846. Ons belangrijkste doel is het creëren van duurzame waarde uit graan. Graan is een prachtige natuurlijke grondstof dat voor een groot aantal toepassingen gebruikt wordt. Zo maken we bij KKM meel- en bloemsoorten voor ambachtelijke bakkerijen, foodcoatings zoals paneermeel en batters voor de vlees, vis, vega en snack industrie en hoogwaardige ingrediënten voor de gehele voedingsmiddelen industrie. Dit allemaal in samenwerking met ons technologisch hart, het KIEM centrum waar innovatie de drijfveer is en een kraamkamer voor nieuwe producten en toepassingen. Hierdoor zorgen wij continu voor toegevoegde waarde richting onze klanten. Ben je al enthousiast?

Je taken
Als operator in de Koopmans Foodcoatings fabriek ben je de spil in ons productieproces. Je werkt in een vaste ploeg van 4 medewerkers in een volcontinue 5-ploegendienstrooster. Hierbij lever je een constant kwaliteitsproduct onder de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast ben je gefocust op veilig werken.

Je controleert en bewaakt tijdens de productie de voortgang van het productieproces van het produceren van paneermeel en het uitmalen hiervan. Je houdt nauwlettend in de gaten dat alle eisen t.a.v. voedselveiligheid worden nageleefd door jou en je team. Tevens draag je zorg voor het (laten) uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles met als doel een goed eindproduct te leveren. Kleine mechanische, elektrische en algemene processtoringen worden door jou verholpen. Ook voer je diverse controles uit, onder andere op veiligheid en hygiëne. In deze functie stem je de voortgang en de productietargets af met de planner, je collega’s en de teamleider.

Wat wij van jou vragen
Je bent een Team Player: Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent proactief, leergierig en je bent bereid om alle processen binnen onze fabriek te leren. Verder ben je stressbestendig, oplettend en accuraat. Ook ben je bereid om deel te nemen aan verbeterteams die afdeling overschrijdend kunnen zijn. Daarnaast vind je het geen probleem om in een continu veranderende werkomgeving te werken.

Functie-eisen

  • Je hebt een diploma MBO- 3 of 4 voedingsmiddelentechnologie of een diploma Vapro A of B;
  • Je hebt werkervaring in de voedingsprocesindustrie;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid om deze te halen;
  • Je bent bekend met geautomatiseerde procesbesturing en MS-office.

Wat bieden wij jou?
Je krijgt veel uitdaging, zelfstandigheid en afwisseling in je functie waarbij je een belangrijke schakel bent in de kwaliteit van onze producten. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Marktconform salaris;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Eindejaarsuitkering van 8%;
  • Onregelmatigheidstoeslag op basis van de urenmatrix;
  • Uitstekende pensioenvoorziening;
  • 25 vakantiedagen en 6 extra verlofdagen.

Ben je nog steeds enthousiast?
Denk je dat deze functie goed bij je past en wil je met je collega’s bijdragen aan de groei van Koopmans Foodcoatings? Mail of stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Antje Dijkstra (a.dijkstra@koopmansmeel.nl). Heb je vragen, dan kun je ook contact opnemen met Antje Dijkstra via de e-mail of telefonisch. Telefoonnummer: 058-2948237


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.